A 2020 -as határozataim

A 2020 -as határozataim
A 2020 -as határozataim

, ha megosztom a 2020 -as állásfoglalásaimat, más szavakkal, azokat a dolgokat, amelyeket ebben az évben tervezek vagy folytatom. Ön beállítja az éves állásfoglalásokat? Soha nem voltam ragaszkodni az újévi határozatok meghozatalában az év elején. Hajlamosak vagyok a hosszú és rövid távú céljaimra az év bármely típusában, anélkül, hogy az új évre támaszkodnék. Ebben az évben azonban vannak olyan konkrét dolgok, amelyeket szeretnék megtenni vagy felvenni. A 2020 -as újévi mantrámmal vagy a „Take Action” szóval hét dolgot készítettem, amelyeket ebben az évben szeretnék csinálni. Hívjuk telefonon, a 2020 -as állásfoglalásaim.
Ruházat: Zara nadrág, régi H&M felső, hasonló itt/itt, Zara Coat: hasonló itt/eladás; Szivattyúk (próbáld ki itt), táska
Íme 7 dolog, amit meg akarok csinálni ebben az évben 2020 -ban, valamint azon túl is

Igyál sokkal több vizet: Vannak olyan napok, amikor sokkal több vizet iszok, valamint máskor, amikor megértem, hogy jobban teljesítek. Bizonyos esetekben elkapja a munkát, amelyet még nem is szem előtt tartok, hogy elegendő vizet iszok, ami valóban rossz! Ebben az évben azt tervezem, hogy módosítsam, mivel az ivóvíz jól teljesít a test számára, beleértve a bőrt is. Személy szerint észreveszem a különbséget Chelsea FC Mez a bőrömben, amikor elegendő vizet iszok. Ezt a megjelölt palackot használtam, hogy segítsen nekem ebben a célban.
Menj vissza az edzőterembe: Több mint egy éve telt el, mert fizikailag az edzőteremben voltam. A terhesség előtt hetente 2-3-szor Manchester City Mez pilates-t és barre-t fogok készíteni. Megpróbáltam edzeni, amikor terhes voltam, azonban a gyengeség és a hányinger nem engedi, hogy nagyszerű legyek. Gyorsan előre Nova után, még mindig nem mentem vissza az edzőterembe. Időnként a Házban futtam a közösség vagy a futópad körül (gyűlölet -futópadok), bármit is használok. Legfelsõbb edzésem visszatér a Pilates és a Barre órákhoz, beleértve az alkalmi edzési rutinok otthoni hozzáadását. Ez a nagy egészség és wellness, valamint a nagy fitnesz éve.
Delegált: Mindig szeretnék foglalkozni azzal, hogy önmagában, különösen a blogolási vállalkozásomban, azonban ebben az évben sokkal több feladat delegálásán dolgozom, hogy más szempontokkal foglalkozzam, továbbra is növekedjek, valamint olyan dolgokat csinálok, amelyeket mindig is tettem szervezett.
Válasszon egy könyvet, és valóban ellenőrizze, és teljes egészében: rutinommal, valamint az anya életének zsonglőrjével, a 9–5 -es élet, a márkaépítés/üzlet mellett alig van időm sok dolgot csinálni, beleértve a könyv olvasását vagy kitöltését. Ezért ebben az évben azt tervezem, hogy sokkal többet nézek ki egy fizikai vagy audio könyv. Az egyik könyv, amelyet a kijelentkezés követelménye Michelle Obama végez. Kérjük, tippeljen sokkal több nagyszerű könyvre.
További randevúk: Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez Két gyerekkel, mindkettő teljes munkaidős munkával, vállalkozásokkal, két gyönyörű emberrel (Nolan és Nova), nehéz egy randevú éjszakát tartani. A randevú éjszaka megszervezéséhez sok alkalommal annyira kimerültek voltunk, hogy végül otthon maradunk. Nem tudom szem előtt tartani, amikor utoljára moziba jártam. Aztán megint nem vagyok igazán a filmekbe önmagában. Célom az, hogy sokkal több randevú éjszakát készítsek, és sokkal innovatívabbak legyek vele, például főzési órák, komédiaklubok, színdarabok stb.
Felújítás: Évek óta a kandalló melletti lakóhelyem és ülősarok felújítását akartam. Ebben az évben azt tervezem, hogy ezt elérjem. Készítettem egy Pinterest táblát az inspirációhoz. A lakóterület számára úgy gondolom, hogy a semleges hang, valamint a kandalló ülősarok számára sokkal inkább glamot akarom.
Declutter: Ez az év minden bizonnyal az az év, hogy az otthonomban sok területet dekoráljunk, különösen a ruhásszekrényem, és számos darabot tettem el. Eddig nagymértékben hozzájárultam velük; Ennek ellenére még mindig sokkal több van a kedves és a szervezés.

Egyéb termékek, amelyeket továbbra is szeretnék tenni, magában foglalja a korai ébredést. Nem az én dolgom; Amikor azonban korán felállok, lehetővé teszi az időt, hogy tükrözzem, készítsek néhány blogmunkát, korán dolgozzanak, és korán kijussanak. Ezenkívül továbbra is sokkal több időt szeretnék előállítani az öngondozásra. Alapvető fontosságú, hogy az elme, a test és a lélek egyensúlya legyen.
Mik a 2020 -as állásfoglalásaid?

Hasonlóképpen élvezheti:

Hogyan lehet ideálisnak kinézni egy téli szezonra …

Egyszerű, mégis divatos módszer a szín viselésére …

A tavaszi színek örülök, hogy kipróbálhatom…

Hogyan lehet frissíteni az őszi munka stílusát

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!