Hallott a kézi ragyogó kezelésről? Itt van a kanál!

Hallott a kézi ragyogó kezelésről? Itt van a kanál!
Hallott a kézi ragyogó kezelésről? Itt van a kanál!

Hallottuk már a bőrvilágítási koncepciókról, amelyek varázslatként működnek, egy szakértő bőresztelője támogatása alatt? De túl drágák ahhoz, hogy elkényeztessék őket, és gyakran sokkal több ülésre van szükségük. Ezért szeretnénk megosztani veled egy pár ragyogó kézkezelést, amelyeket otthon könnyen elvégezhetünk, és nem ígérünk. Vessen egy pillantást az öt egyszerűen WEASy ragyogó kézkezelésre, közvetlenül a konyhából. Használja őket maximumra, és gondozza azokat a kezeket is, amelyeket megégettek és cserzettek.
Diy öt hihetetlen bőr ragyogó kezelések a kezekhez
Vessen egy pillantást az öt egyszerűen WEASy ragyogó kézkezelésre, közvetlenül a konyhából. Használja őket maximumra, és gondozza azokat a kezeket is, amelyeket megégettek és cserzettek.

1. Citrom és cukor
Arra kérnénk, hogy gondozza a kezedben lévő bőrt, és csakúgy, mint te az arc és a nyak bőrének. Itt van egy csésze tejre, cukorra és egy nagy szeletelt citromra. Szerezzen be egy loofah -t, hogy segítsen a kezét is. Kezdje azzal, hogy nagylelkűen mossa a kezét tejjel, amelyben malsav van, amely segít megtisztítani és hidratálni a kopott bőrt. Tegye ezt tíz percig, majd vegye be a citrom szeletet, és tedd le egy kis cukrot a húsos részére. Óvatosan masszírozza meg a bőrt a kezén tíz percig a citrom-cukorral, és várjon fél órát, vagy amíg a bőr VfL Wolfsburg Mez kiszárad. Mossa meg a hideg víz alatt, és használja a loofah -t, miközben ezt megteszi, hogy kiküszöbölje az elhalt bőrsejteket. Ezt hetente kétszer kell megtenni, miután minden nap hazaér.
Forrás: caramelpotatoes.com2. Rizstej megmentésre
Vegyen egy csésze frissen készített rizstejet (keverjen össze egy csésze nedves rizst egy turmixgépbe egy kvart csésze vízzel), és nagylelkűen vigye fel a bőrre a kezedre és a tenyér hátuljára. Ennek során óvatosan használjon kör alakú mozgást a bőr masszázsához. Ez lehetővé teszi a bőr számára, hogy megszabaduljon az elhalt sejtektől, míg a rizsben található szilíciumolaj elősegítené a bőr textúráját is. Fél óra elteltével mossa le és szárítsa meg. Ez az egyik legegyszerűbb bőr ragyogó kezelés, amelyet hetente háromszor kell elvégezni otthon.
Forrás: blogspot.com3. Méz, citrom és szódabikarbóna
A kezed elhasználódott, és kimerül a táplálékból és a hidratációból, ezért szükségünk lenne egy csésze citromlére, egy evőkanál mézre és egy teáskanál szódabikarbónára, hogy a bőr újra élénknek tűnjön. Keverje össze a hármat egy kanállal egy nagy tálban, és óvatosan dörzsölje meg a kezét ugyanolyan tíz percig, amíg úgy érzi, hogy a bájital elég jól átitatta a bőrbe. Ismételje meg, ha akarja, és hagyjon sokkal több hidratációt a bőrbe, miközben a szódabikarbóna granulátumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, és a C -vitamin a mészben természetesen segíti a bőrt. Mossa le és szárítsa meg ezt a hetente háromszor.

[SC: MediaD]
Forrás: pinterest.com4. Rizsliszt, kurkuma és paradicsom
A rizsben lévő szilíciumolaj, valamint a Haldi -ban és a paradicsomban található antioxidánsok kevesebb, mint tíz perc alatt segíthetnek a kezek fehérítésében, ha naponta kész. Szüksége lenne egy csésze rizslisztre, egy evőkanál paradicsompasztára és egy csipet Haldi -ra. Keverje össze őket, és az egész keze fölé használja bőrkrémként, és várjon tíz percet. Száraz állapotban mossa le a kezét, és szárítsa meg. A kezed megszabadulna az elhalt bőrsejtektől, figyelembe véve, hogy a hámlás megtörténik, Paris Saint-Germain Mez és a benne lévő likopinnal rendelkező paradicsom természetesen elősegíti a bőr fehérítését ezzel a bőr ragyogó kezelésével.

[Olvassa el: kézkrém SPF -vel]
Forrás: Stylebees.com5. Édesem, görög joghurt és mész
Ahhoz, hogy kevesebb, mint egy hét alatt fényes kezekkel rendelkezzen, három fő összetevőre lenne szüksége. Egy csésze görög joghurt, egy evőkanál méz és egy negyed csésze lime juice. Keverje össze a hármat egy kanállal egy nagy tálban, és óvatosan Flamengo Mez dörzsölje meg a kezét ugyanolyan tíz percig, amíg úgy érzi, hogy a bájital elég jól átitatta a bőrbe. A C -vitamin a mészben tápláló szerként és bőrvilágítóként működik, míg a joghurtban lévő malsav segít a bőr kiszáradásában és táplálásában, és a méz hidratálja a bőrt. Az egyik legjobb és legegyszerűbb bőrvilágító kezelés otthon.

[Olvassa el: A legjobb arcmosás a zsíros bőr számára]
Forrás: LadyFormula.com, sokkal több otthoni gyógyszert kell megosztaniuk a bőrfehérítéshez az elkövetkező napokban, de először próbálja ki, és tudassa velünk, mennyire jól működött.