A Blazers az új minta a Bollywood

A Blazers az új minta a Bollywood
A Blazers az új minta a Bollywood

Bollywood menedzserében, a nők dolgozik, hogy növeljék nagyszerűségüket, miközben támogatják erőteljes Fashionista megnevezésüket.

A kis hőmérsékleten történő belemerülésükhöz a B-városból származó nők új mintán csengenek, hogy gyakorlatilag mindenütt használják a blézereket. Kihúzva a hatalmas formális rétegezést a férfi társaik szekrényeiből, divat hírességeink félig formális sportblazerek választékát igénylik minden árnyalatban, mintában és szövetben.

Legyen szó eseményről, vagy a repülési terminálon vagy a laza hangoutokon, a Tinsel Town színésznők kimennek, valamint a sportblazerekről, hogy megragadják a farmokat, rövid ruháikat, elválasztják és még fürdőruháikat is.
Trend blézer Bollywoodban:
Olyan vagyunk, mint ez a rétegzés, amely hozzáadja a megjelenésüknek megfelelő erőt. Bölcs és szexi is, ezek a meglehetősen csillagok jól csinálják a blézereket.
Görgessen, hogy megnézze a bollywoodi színésznők összes közelmúltbeli megfigyelését, amely blézerrel, valamint minden bizonnyal megérti.

Priyanka Chopra:
Az élvezetes L.A időjárási viszonyok a Priyanka számára minden okot biztosítanak a stílusrétegre. A tipikus hosszú rétegeket és a dzsekik mögé helyezve, ez az egzotikus varázsa teljesen blézereket dolgozik, hogy melegen és minden bizonnyal elegáns legyen. Priyanka Chopra, amely egy teljesen sok ruhájával tárolja a ruhásszekrényét, minden ruhájával összeállítja a borítóját. A Blazers napi napján található, gyönyörű fehér blézernek tűnik a leggyakrabban kopott.
Nagyszerű hozzáadva a tavaszi virágos midi szoknyáját, a PC -t fekete kedvesem Blazer -ben vezette, és a spekulált kedvesem Nick Jonas -szal együtt sétált.

Forrás: twitter.com/jicknonasnewsin A feltűnő félig-formális megjelenés Urawa Red Diamonds Mez a Priyanka Chopra volt, csizmás farmer, valamint krémes mellény segítségével egy krémes téli szezonban. A Fendi pénztárca némi szépséget adott ezekhez az alapokhoz.
Forrás: Twitter.com/priyankentrala White Blazer rétegződés állandó volt a Priyanka számára. Sokkal több, mint használata, a nyári öltözékének divatos rétegezésére hozta. Brazil labdarúgó-válogatott Mez Míg az egyik rendezvényen PC a White Blazer -t használta a Powder Blue Maxi ruháján, a JFK repülõ terminálnál, Nick Jonas -szal együtt sétálva, a PC -vel a Summers jól néz ki, és a levendula elválasztása a blézerrel rétegezte.

Forrás: justfabzz.comshilpa Shetty:
A Mumbai leginkább eső napján Shilpa Shetty vacsorára készítette a Bollywood preferált tervezőjét, Manish Malhotra -t, egy gingham -blézerrel az YSL póló felett. A kissé hideg estére csak a legjobban öltözve Shilpa párosította a blézerét egy Stella McCartney -hevederrel, valamint egy pár feltűnő kék kukucskálással az YSL -től. Shilpa minden bizonnyal könnyedén stílusos volt a barátokkal való randevú estéjére.
Forrás: Indianexpress.comjacqueline Fernandez:
Jacqueline Blazer megjelenése célok. A közelmúltban sok magazin képkészítésre pózolva a hölgy minden érdeklődésünket elnyelte, hogy egy feltűnő Red Zara blézer dolgozzon egy Tommy Hilfiger fürdőruhában. UNAM Pumas Mez Erős és kedves volt ez a blézer, a Sonam Poladia stílusában.

Rasika Duggal:
Az idén Cannes -ban Rasika Dugal színésznő fémes fényt készített a nyers mangó színű és a címkéből származó arany blézerrel. Annak érdekében, hogy nagyszerű megjelenésű érzéseket adjon félig formális megjelenéséhez, Rasika meghökkent minket a trend blézer működtetésének módszerével. A hitelminősítés stílusa annak a csapatnak, hogy ki mit használt, mikor.
Forrás: Instagram.com/Raw_Mangodiana Penty:
A Parmanu -ra való marketingje után Diana Penty színésznő teljesen sok Fits UPS -t adott nekünk. Némi eltérés érdekében a hölgy meghökkent minket, ha alapvető megjelenést mutatott a T. alapvető fekete pólójának szépség-hányadosának, valamint a kék szakadt farmernek, Diana fejét fordította, és egy jól felszerelt fehér blézerre dobott.
Forrás: SocialNews.xyzparineeti Chopra:
A monotonnak azonnali frissítést adva Parineeti Chopra színésznő volt a repülőtéren. A hölgy rozsdás narancssárga kis ruháját, valamint barnás csizmáját használja, kék blézerréteggel. A kontrasztjáték helyesen készítette, Parineeti készítette a serpenyő, mégis divatos repülési terminál megjelenést, miközben a sugárhajtású.
Forrás: Inc.com Monsoons beállításával pozitívak vagyunk abban, hogy blézereket végezzünk az egyik szeles napon ebben a szezonban.