Nap éjjel: a pulóver ruhát viselni fogsz ezen az őszén

Nap éjjel: a pulóver ruhát viselni fogsz ezen az őszén
Nap éjjel: a pulóver ruhát viselni fogsz ezen az őszén

, amikor hideg vagyok és ülök a kanapén otthon, van ez a hihetetlenül furcsa gyakorlat a cocooning magammal a kötött dobással, amely díszíti a kanapét (Vagy a padlóburkolat a közvetlen közelben), mindig készen áll arra, hogy ez a pillanatnyi éjszakai alkalomra készen álljon. Nem azt mondom, hogy csak egy takaróban vagyok, mint egy normális ember, azt mondom, hogy jogszerűen mummizálom magam, ha a takaróba fonódik, ahogy a gazdagok egy végét tartják. Bár megteremti a Legfelsőbb kényelmes emberi burritót, el kell ismernem, hogy jelentős kihívásokat jelent a végtagok mobilitására, így kevesebb, mint az optimális … jól látható, hogy minden más, mint a vízszintesen.

Mivel a hőmérséklet csökken, és az irodák valós emberi fagyasztókká válnak, mindig hihetetlenül csábító, hogy takarót hozzon létre az irodába, és megtalálja a módját, hogy reprodukálja az éjszakai mumifikáció rituáléját az asztalomon. Azonban úgy érzem, hogy a szakmailag megfelelőnél kevésbé érzi magát, a termelékenységem jelentős csökkenését jelezheti, tudod, hogy képtelenek áthelyezni a karjaimat (és az adott anyag lábát). Tehát mi a lány, amikor megtalálta magát ebben az egészen fogyasztó munkaruházatban?

Enter, a fenséges pulóver ruha.

Lényegében olyan, mintha egy takarót viselt volna az irodába, kivéve a túráját, áthelyezheti a karjaidat, és nem fogsz lőni. Olyan sok nyer.

Oké, ok, így a pulóver ruha maga nem feltétlenül a leginkább regényes ruházati cikk. Maybe you already have a stockpile of these beauties from seasons past that you can’t wait to bust out of your closet. Az adott ruha hangulatos / meleg eleme azonban messze túlmutat a normál pulóver ruhától, mert a mai bejegyzés címe azt sugallja, hogy ez a szám rejtett trükkje van, hogy a hüvelye-vagy a nyakuk inkább. A fentiekben látott cowl nyak átalakítható, hogy elhasználódjon a vállán, hogy a legfelsőbb esik és a téli szezon napjain éjszaka ruha legyen. MMMK, de hogyan erősíti ezt a fent említett hangulatos / meleg tényezőt? Well drinking makes you warm and this dress faciliates après-work drinks, ipso facto, this dress is the actual bomb.

Ha megnézed itt a Nordstrom honlapján, látni fogja, hogy ez egy egyszerű, a váll pulóver ruha. Szerettem a sötét faszén árnyékot, és úgy gondoltam, hogy ideális ruha lesz az őszi és a téli szezonban az éjszakák és vacsorák. Nem volt, amíg megpróbáltam, és elkezdtem játszani a stílusos opciókkal (öves? Un-Belted? Booties? Szivattyúkat? munkanap. Then, when you’re ready to leave the office in the dust, you can easily pull down the collar for a stunning off-the-shoulder look.

Ha ma megnézed a snapchatsemet (nagyjából 5 órakor lejárnak), akkor forduljon még korábban!), Látni fogja, hogy van még sok más módja annak, hogy ténylegesen viselheti a nyakkivágást (SPOILER ALERT: ez a három kedvencem) Nézze meg @maryortont a SnapChat-on a részletekért. Valójában nem igazán gondolkodtam róla, amíg ezek után a képek tegnap történtek, így megütötte a snapchatot, hogy halljon mindent, és megkapja a teljes trifecta.

Ruha: cupcakes és cashmere (hasonló itt és itt) | Öv: Linea Pelle (régi, hasonló itt és itt) | Szivattyúk: Ralph Lauren (régi, hasonló itt) | Nyakék: C / O Baublebar | Táska: J.W. Anderson (hasonló itt) | Napszemüvegek: Wonderland Sun (Hasonló itt) | Ajkak: Nars (átkozott)

< >

Köszönet a Nordstromnak, hogy partnere ebben a hozzászólásban.