Vintage pólók

Vintage pólók
Vintage pólók

Vintage pólók
Nem nehéz észrevenni azt a tényt, hogy a múltból származó divat visszatér a reflektorfénybe, és felfedezik annak sok elbűvölő időt és funkcióit. Noha az egyik embernek való évjárat lehet csak a másik hónap valaki másnak, mert a („Vintage”) szó olyan gyorsan elterjedt a késői időszakban, hogy az emberek alig tudják, mit képviselnek valójában, és a Vintage segítségével leírják mind a retro, mind a szüreti jellemzőket. –
Ezenkívül egy szüreti póló különbözik egy régi pólótól. Egy szüreti póló olyan pólót képvisel, amely a kialakításán keresztül reprodukálja a 60-as, 70 ‘vagy 80-as időszak bizonyos tulajdonságát, míg egy régi póló egy póló, amelyet túl sokat viseltek, vagy valakinek megvan. Istenből tudja, mikor.
Mindezek érdekében vannak bizonyos elemek, amelyek reprezentatívak ebben az időszakban, és ezek közül néhány a következők: Pin-upok, izomautók, fekete-fehér minták, és természetesen az az egyszerűség, amely annyira szépséget közvetít, és annyira kedvessé teszi az időszakot. minket.
Manapság sok ember hajlamos bizonyos sajnálatát érezni, hogy nem volt lehetősége élni és megtapasztalni ezeket az időket a múltból, és így lenyűgözi a világ kinézetét a 60 -as és 80 -as években. Ugyanakkor azok, akik ezeket az időket élték, minden bizonnyal megismerik a korszak érzéseit a múlt frissítéséig. Még ha a retro tervek és szlogenek a szüreti pólókból hitelesek, vagy a 60-as, 70-es és 80-as évek reprodukciója, Nagy a vélemény, hogy minden bizonnyal nosztalgiát provokálnak erre az időszakra.
Mint minden régi dolog, amely összegyűjti az elfelejtett emlékek kincseit, ugyanúgy, ahogyan a szüreti póló az a néha tartó, aki azt gondolta, hogy elfelejtették vagy készen állnak a felfedezésre. Itt vannak a retro/szüreti időszak leggyakoribb feltárt témái:
– Régi reklámok
Vintage P-Slirtvintage P-Slirtvintage póló-Disney
Vintage póló-pin-upok
Vintage P-Slirtvintage póló-retro autók
Vintage P-Slirtvintage póló-Vintage betűkészletek
Vintage P-Slirtvintage póló-szuperhősök
Vintage P-Slirtvintage póló-hippi
Vintage P-Slirtvintage póló
0/5 (0 vélemény)